Litvánia - ez történik velem 1300 km-re tőletek

Friss topikok

  • mikesek: Szia Réka! Jó volt látni a képeket Rólad, meg olvasni a naplód! Ölelünk szeretettel: Balázs-Kriszt... (2009.02.21. 13:48) ez meg az
  • puncogos: hello dear reka irjal sokat mert a net hiany miatt olyan ritkan vagy elerheto h igazan nagy orom ... (2009.02.02. 20:41) Január 29, indulás

Linkblog

Január 29, indulás

2009.02.02. 11:41 | REKA | 1 komment

Nincs is kedvem elmenni…Legalábbis egyedül.

Könnyes búcsúk, nem is gondoltuk volna!

Végül jól alakult, mert majdnem egyszerre indult a busz Klaipedába meg Vilniusba, úgyhogy bár én kicsit előbb kint voltam, még találkoztam az állomáson is a csapattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://rekalitvania.blog.hu/api/trackback/id/tr16917847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puncogos 2009.02.02. 20:41:10

hello dear reka

irjal sokat mert a net hiany miatt olyan ritkan vagy elerheto h igazan nagy orom amikor uzensz vagy olvasom a posztokat. szerdan indulok londonba. nagyon izgulok hogy a jaratunkat ne toroljek a hoeses miatt es h ne rontsa el az idojaras a kint toltott napokat.

irok majd neked a fiurol is, akirol hallottal a litvan szelben :)))
nagyon vicces es erdekes sztori lesz, ugyhogy majd neki kell ulnom, a repulo uton biztos lesz idom, mert meg akarom veled osztani.

meg orulj tokre h nem vagy itthon. az orszag meg mindig gaz. az ELTEazgato meg egyszeruen remes, tudod most h mar csak masfel ev van hatra egyre hulyebb a to, a tanszek, mindenki mast mond az ember meg csak kapkodja a fejet.

szerezzel valahonnan netet mert annyira jo lenne meselni! meg hallgatni!

oleles es puszi!
süti beállítások módosítása